الحبشي مع الكولومبي في نفس التوليفة للقهوة التركي؟
الحبشي مع الكولومبي في نفس التوليفة للقهوة التركي؟
الحبشي مع الكولومبي في نفس التوليفة للقهوة التركي؟
تعالى أقولك وامسك أعصابك عشان الجواب تقيل شوية 
أول حاجة لازم تعرفها إن كل نوع بن فيهم ليه شخصية مختلفة تمامًا:

الحبشي (الإثيوبي): نكهته فاكهية كده كأنك شارب عصير فواكه سخن، وفيه ريحة زهور كمان.
الكولومبي: نكهته متوازنة، فيها شوكولاتة وكراميل، ومرارة بسيطة… مزاج تقيل ومستقر.
ولما تيجي تخلط الاتنين؟
النكهات بتخبط في بعضها…
الحبشي بيغطي على طعم الكولومبي،
والكولومبي بجسمه الهادئ مش بيستحمل … فـ الطعم بيبوظ.

الطحن ناعم جدًا والاستخلاص كامل… يعني أي نكهة مش متوزنة هتضرب في دماغك على طول وتحس باشمئزاز ، وده مش مزاج الناس اللي بتحب التركي… التركي محتاج توليفة ناعمة، هادية، فيها انسجام.
باختصار: كل نوع فيهم ليه جمهوره، بس مش شرط جمهور الحبشي والكولومبي يتقابلوا في نفس الفنجان.

انت مع فريق الكولومبي والحبشي ينفع يكونو مع بعض فى توليفه واحده وايه الطريقة اللى ممكن نستخدم بيها الحبشي والكولومبي مع بعض فى نفس التوليفة
تعليقات
إرسال تعليق